Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop PSV-uit

De topwedstrijden volgen elkaar in rap tempo op en dit blijft nog wel eventjes duren. Er zijn binnenkort weliswaar eventjes wat interlands, maar daarna gaan we weer volle bak door. Onder meer met PSV-uit. De kaartverkoop begint zaterdag.

30 augustus 2018 - 16:34
UsershyraProjectsajax_dataimagesdb5137661d96208b2ab99fa106adc504_normal
We mogen met de trein naar PSV, maar met beperkter gezelschap. © De Brouwer

Ajax krijgt ‘slechts’ 1200 kaarten voor de topper in Eindhoven. Dit zijn er 300 minder dan vorig seizoen en dat heeft alles te maken met het vuurwerk dat toen vanuit het uitvak tussen de PSV-supporters werd gegooid. De frustratie liep op tijdens het kampioensduel, dat in 3-0 eindigde...

Het aanbieden van minder kaarten heeft ook gevolgen voor de kaartprijs, omdat we het huren van de treinen voor de combi over minder Ajacieden kunnen verdelen. Het kost daardoor 35,03 euro om de wedstrijd in het Philips Stadion bij te wonen. Dit is nog steeds goedkoper dan in het verleden het geval was.

Als de uitsupporters zich bij het bezoek van zondag 23 september (aftrap 16.45 uur) goed gedragen bestaat de kans dat PSV volgend seizoen weer meer kaarten aanbiedt. Hopelijk blijkt dit inderdaad het geval. En dit merken we niet alleen op omdat de treincombi dan goedkoper wordt.

De voorwaarden voor de kaartverkoop zijn duidelijk. Als je er iets voor voelt om Ajax te steunen tijdens het altijd lastige uitduel met PSV kun je zaterdag een kaartje kopen. Dit geldt althans wanneer je in het bezit bent van een uitkaart met voorrang.

De loterij voor de overgebleven kaartjes vindt zaterdag de 8ste plaats.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >