Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Herstelde Neres reist met Ajax mee naar return in Kiev

Het lijkt erop dat David Neres dinsdag in actie kan komen. De buitenspeler reist met Ajax mee naar Oekraïne voor de belangrijke return tegen Dinamo Kiev. Neres moest de heenwedstrijd, die met 3-1 werd gewonnen, missen vanwege een hamstringblessure.

27 augustus 2018 - 10:10
UsershyraDesktopajax_dataimagesd6a7474681c8f66f8575f97433dac4be_normal
Wij zijn blij, want Neres is erbij! © Sjoerd Tullenaar

De medische staf van Ajax heeft er de afgelopen dagen alles aan gedaan om de Braziliaan fit te krijgen. Die missie lijkt geslaagd, want Neres stapt in het vliegtuig naar Kiev. De snelheid van de vleugelflitser kan wel eens een belangrijk wapen blijken.

Alleen daarom al hopen we dat Neres kan spelen. Hij werd weliswaar niet gemist tijdens het eerste treffen, de uitwedstrijd gaat aan Nicolas Tagliafico voorbij vanwege een schorsing en dit zorgt voor een heel andere dynamiek.

Neres heeft niet per se samenspel nodig om gelanceerd te worden. Je kunt op hem ook gewoon een bal in de diepte spelen en dan rent hij er wel achteraan. Aangezien Dinamo Kiev minstens twee keer moet scoren, kan het haast niet anders of er wordt achterin ruimte weggegeven.

Als gevolg van de schorsing van Tagliafico doet Erik ten Hag trouwens ook een beroep op Mitchel Bakker. Bakker dient als achtervang voor het geval er meer problemen ontstaan op linksback. Hij staat niet direct op de nominatie om Tagliafico te vervangen. Die keuze lijkt te vallen op Daley Blind.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >