Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar Vitesse-uit!

De openingsfase van het seizoen was al direct bijzonder druk, maar het einde komt in zicht. Dan kunnen we even op adem komen. Maar niet nadat we naar Vitesse zijn geweest. De kaartverkoop krijgt zaterdag een vervolg en dan start ook de inschrijving om af te reizen per SV Ajax-bus.

25 augustus 2018 - 09:30
UsershyraDesktopajax_dataimagesdda401c3485049a2b4647756f2d1e9f4_normal
Hopelijk zijn we dit keer wat vrolijker tijdens Vitesse-uit. © De Brouwer

Er zijn zondag 2 september in totaal 1000 Ajacieden welkom in de Gelredome. De aftrap is weer eens ouderwets om 14.30 uur en niet op een gek of afwijkend tijdstip. Het uitvak komt toch wel vol, daar niet van. En Vitesse kent een aardige start, dus het belooft spannend te worden.

Het goede nieuws, ook voor uitkaarthouders met voorrang die al een kaartje hebben, is dat de prijs alsnog met 1,20 euro is verlaagd. Dit heeft ermee te maken dat clubs een vaste bruto adviesprijs hanteren en Vitesse in eerste instantie fout had gerekend.

Dit maakt de prijs van een kaartje nu 29,24 euro en zaterdag om 10.00 uur krijgen alle houders van een uitkaart de kans om Vitesse-uit mee te maken. Er is sprake van een verplichte buscombi, maar er zijn wel diverse manieren van reizen mogelijk.

Je kunt ervoor kiezen om naar de alternatieve opstapplaats te rijden en daar in de bus te stappen. Als dit is wat je wilt, koop dan een kaartje met 'alternatief'. Als je de volledige reis per bus wilt doen, of je nu opstapt bij de Johan Cruijff Arena of ergens anders, koop dan een kaartje voor 'Amsterdam'.

Je kunt de kaartjes niet uitwisselen of toch op een andere plek opstappen, want dan klopt er niets meer van en heb je kans dat er plekken tekort zijn. Ajacieden die gebruik wensen te maken van busvervoer van SV Ajax moeten dus een kaartje 'Amsterdam' kopen.

Als je dit kaartje hebt gekocht, kun je daarna alsnog kiezen tussen de opstapplekken. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (13) en vanuit Almere (10), Den Bosch (19) en Leiden (23). 

De getallen tussen haakjes geven het aantal nog vrije stoelen weer. De inschrijving start zaterdag om 10.00 uur, maar zorg dat je eerst de loterij om een wedstrijdkaartje wint. Je hoeft niet bij te betalen voor de SV Ajax-busreis omdat het om een verplichte buscombi gaat.

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >