Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen rijden als eerste naar VVV-uit!

Het is tijd voor de eerste loterij van het nieuwe seizoen! Dit betekent dat een grote groep supporters kaartjes kan kopen voor een uitwedstrijd en wel voor VVV-Venlo - Ajax. Ook kun je je zaterdag aanmelden voor busvervoer georganiseerd door de Supportersvereniging Ajax.

04 augustus 2018 - 09:50
UsershyraDesktopajax_dataimagesfa81e2cf4b406d38e126a09253b6fd6d_normal
Dit geeft het gevoel van VVV-uit wel aardig weer. © De Brouwer

VVV heeft met een capaciteit van 550 niet het grootste uitvak, maar we kunnen er tenminste op eigen gelegenheid naartoe. Althans, je mag zaterdag 18 augustus (aftrap 18.30 uur) per auto afreizen als je belooft met minstens drie Ajacieden te reizen.

Als dit niet lukt of je je gewoon liever laat rijden naar De Koel, hebben wij de oplossing: stap in zo'n handige SV Ajax-bus. We hebben diverse mogelijkheden. Omdat officieel sprake is van een autocombi, vragen we wel een kleine bijdrage: 10 euro als je lid bent, 15 euro voor niet-leden.

Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (15) en vanuit Almere (7), Den Bosch (26) en Leiden (24). De getallen tussen haakjes geven het aantal nog vrije stoelen weer. De inschrijving start zaterdag om 10.00 uur, maar zorg dat je eerst de loterij om een wedstrijdkaartje wint.

Overigens kost een kaartje puur voor VVV-uit slechts 13,81 euro omdat clubs in de eredivisie vanaf dit seizoen een vaste kaartprijs voor het uitvak hanteren. Daar komt bij dat de combikorting ook geldt als je verplicht per auto moet afreizen, omdat dit je vrijheid beperkt. Alle beetjes helpen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >