Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax in CL tegen Bayern München, Benfica en AEK Athene

Het lijkt erop dat Ajax in de Champions League gaat voetballen voor minimaal de derde plaats. De club kwam terecht in groep E en werd gekoppeld aan Bayern München, Benfica en AEK Athene. De derde plaats veroveren lijkt het eerste doel.

30 augustus 2018 - 19:05
UsershyraProjectsajax_dataimages2bde2e3c3b1cee5a2e5a15262d123cad_normal
Het beloven drie mooie Europese avondjes te worden! © Sjoerd Tullenaar

Als je een redelijk vooruitzicht op de derde plaats hoopt te hebben, kijk je stiekem natuurlijk alvast iets verder. Het lijkt erop dat Ajax met Benfica gaat strijden om plaats twee, want Bayern München is wel een erg grote meneer. AEK Athene daarentegen weer een wat kleiner mannetje.

Het loten van Bayern München vindt Erik ten Hag ongetwijfeld leuk. De trainer heeft daar voor de groep gestaan bij het tweede elftal. Grappig detail is dat Ajax tijdens de succesvolle campagne van 1994/1995 tegenover zowel de Duitsers als AEK Athene stond.

Ajax en Benfica hebben ook banden die teruggaan naar een ver verleden. Denk maar eens aan de drie ontmoetingen in 1969. Er was na het tweeluik een derde wedstrijd nodig om een winnaar aan te wijzen. Dat beslissingsduel werd in Parijs gespeeld. Dit keer houden we het bij Amsterdam en Lissabon.

Het speelschema wordt later vanavond bekend. Er circuleren wel wat schemaatjes op internet, maar de Uefa heeft met zo veel zaken rekening te houden dat je die gewoon kunt vergeten. Het komt gewoon neer op afwachten tot de aankondiging.

De kaartverkoop voor seizoenkaarthouders begint zaterdag. Er zijn passe-partouts beschikbaar vanaf 96 euro. Leden van de Supportersvereniging Ajax zijn vervolgens maandag aan de beurt. Op een later moment volgt informatie over de losse verkoop. Dat die losse verkoop er komt, is wel al zeker.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >