Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Belangrijk Europees avondje trapt af met een entrada

Hebben jullie ook al zo’n zin in woensdag, als Ajax - Dinamo Kiev op het programma staat? Wij wel! En we krijgen er alleen maar meer zin in als we horen dat er een entrada plaatsvindt. We delen dit nieuws graag met jullie, zodat je kunt meedoen.

17 augustus 2018 - 11:34
UsershyraDesktopajax_dataimages974f743bb3e9fcd6f41316a6fbff90cc_normal
De laatste entrada vond plaats voor Ajax - FC Kopenhagen. © De Brouwer

Het fijne sfeertje tijdens de wedstrijd tegen Standard Luik (3-0) smaakt naar meer, naar veel meer! Zowel op de eerste als tweede ring zuid werd de pogo ingezet en we hopen van harte dat die pogo ook tijdens Ajax - Kiev voorbijkomt.

De avond wordt echter afgetrapt met een entrada. Een entrada is kort gezegd een mix van trommelen, zingen en een beetje vuurwerk. Dit alles gebeurt zo’n twee uur voor de aftrap. Als je rond 19.00 uur bij de hoofdingang van de Johan Cruijff bent, zit je goed.

Ajax zet alles op alles om de Champions League te bereiken en de supporters zetten net zo goed hun beste beentje voor. Een entrada vormt altijd een spectaculair gezicht en werkt sfeerverhogend, laten we hopen dat de wedstrijd ook in die categorie valt.

We benadrukken nog maar eens dat we niet kunnen wachten. Op naar woensdag, tot dan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >