Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax treedt in uitverkochte JC Arena aan tegen Standard!

De heenwedstrijd moet nog gespeeld worden, de terugwedstrijd is alvast uitverkocht! Ajax hangt spoedig een bordje met uitverkocht aan de deur. Alle kaartjes voor Ajax - Standard Luik zijn aan de man gebracht, nog voordat de bal in dit tweeluik rolt.

07 augustus 2018 - 11:26
UsershyraDesktopajax_dataimagesef3176a771b7acc50a1b2d1036fee729_normal
Hopelijk wordt het weer zo'n fijn Europees avondje! © Sjoerd Tullenaar

Het lijkt erop dat Ajacieden goede zin hebben in het nieuwe seizoen, want kaartjes voor thuiswedstrijden vliegen als warme broodjes over de digitale toonbank. Het thuisduel met Sturm Graz was al uitverkocht en hetzelfde geldt voor Standard-thuis.

Hopelijk kunnen de 53.000 aanwezige supporters Ajax volgende week naar de play-offs om een ticket in de Champions League juichen. Het enthousiasme is in ieder geval groot, hopelijk wordt dat gevolgd door goede prestaties op het veld.

De Johan Cruijff Arena wordt dinsdag dus een uitverkocht huis, maar er zijn nog wel kaartjes beschikbaar op de F-side. De regels op het gebied van kaartverkoop zijn wat strenger op Zuid eerste ring, vandaar dat we het voor het gemak alvast uitverkocht noemen.

In reactie hierop heeft Ajax besloten op te schalen naar verkoop op de F-side voor alle seizoenkaarthouders. Er is alleen wel sprake van een-op-een-verkoop, dus als je al een kaartje voor een ander vak hebt, kun je niet meer bijkopen. Leden van SV Ajax zijn donderdag om 10.00 uur aan de beurt om een kaartje te kopen voor de F-side.

Het grappige is dat de JC Arena dus is uitverkocht, terwijl Standard grote moeite heeft Sclessin te vullen. De loketten blijven nu zelfs open tot de aftrap. We kwamen in eerste instantie foto’s tegen dat de Belgen in de rij stonden bij het loket om een kaartje te kopen, maar er zijn nog zo’n 10K kaartjes over.

Eén ding is wel zeker: het uitvak in België zit wel helemaal vol. Tussen 14.00 en 15.00 uur stappen duizend Ajacieden in de bus om de reis naar Luik te aanvaarden. Hopelijk wordt er een goed resultaat meegenomen terug naar de uitverkochte JC Arena.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >