Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Pre-order: Ajax lanceert limited edition van FIFA 19

Het is weer die tijd van het jaar en ook ditmaal brengt Ajax een FIFA 19 clubeditie uit. Bij deze speciale uitgave zit het unieke Ajax-steelbook en de pre-order bonus. Verder maak je kans om een van de 14 Johan Cruijff Prime ICONS te winnen. De Ajax Limited Edition kun je nu in de voorverkoop bestellen via Ajaxshop.nl.

15 augustus 2018 - 13:37
UsershyraDesktopajax_dataimagesc757c91def8a0aa233709391692bbbac_normal
Welke trucjes pers jij straks met Cruijff uit je controller? © Ajax

Elk jaar zijn fans van weer benieuwd wat de vernieuwingen zijn in de nieuwste FIFA. Welke combinaties en trucjes pers jij uit je controller? 

Dani Hagebeuk, eSporter van Ajax, kijkt ook enorm uit naar de nieuwe game: ''Ik kan niet wachten tot het nieuwe spel uitkomt. Zodra ik 'm in handen heb, ga ik samen met de rest van het team trainen en me voorbereiden op het nieuwe FIFA-seizoen. Dit jaar wordt Johan Cruijff aan de game toegevoegd. Ik ben erg benieuwd naar zijn kwaliteiten, maar ook naar hoe FIFA19 eruit ziet en wat de fans van deze Ajax-editie vinden.''

FIFA19 is vanaf 25 september beschikbaar als Champions Edition en vanaf 28 september als Standard Edition. Er is slechts een beperkt aantal limited editions beschikbaar. Ajax adviseert dan ook om er snel bij te zijn, want de voorgaande editie van FIFA 18 was binnen enkele dagen uitverkocht. Oh ja, de limited edition is te koop voor alle platforms.

  • Pre-order de Ajax limited edition van FIFA 19 via de Ajax Webshop

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >