Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajacieden in Kiev kunnen kiezen voor politiebegeleiding

Het is leuk in Kiev, maar het bezoeken van het uitduel met Dinamo heeft ook zo zijn mindere kanten. Er zijn diverse groepjes Ajacieden aangevallen op de avond voor de wedstrijd. Ajax heeft geschakeld met lokale autoriteiten en geregeld dat zijn supporters onder begeleiding richting het stadion kunnen.

28 augustus 2018 - 11:33
UsershyraDesktopajax_dataimagesbffbbebb21e5e7a8a896464f7aeed5d8_normal
Hier is het gezellig, maar dat geldt niet in heel Kiev... © Ajax Life

Er kwamen bij ons maandagavond diverse berichten binnen over groepjes Ajacieden die in de problemen kwamen. Die problemen ontstonden omdat supporters van Dinamo Kiev in de stad problemen zochten... Wij stuurden direct een waarschuwing uit en ook de club komt in actie.

Ajax adviseert supporters op basis van overleg met de lokale autoriteiten om op de wedstrijddag naar restaurants en kroegen nabij Palas Ukraina te gaan. De politie is aanwezig om de veiligheid te waarborgen en om 20.00 uur (lokale tijd) worden supporters onder begeleiding naar het stadion gebracht. Uiteraard wordt het omwisselen in orde gemaakt, als je je kaartje nog moet ophalen.

Het is niet verplicht onder politiebegeleiding te reizen en je kunt op de wedstrijddag in Kiev ook gewoon gaan en staan waar je wilt, maar het advies luidt wel: wees voorzichtig!

En maak in dat geval gebruik van een taxi om naar het stadion te reizen. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >