Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

AKC: Word jij spelersmascotte bij Ajax - Heracles Almelo?

Een goed begin is het halve werk! Ajax begint op zaterdag 11 augustus de competitie thuis tegen Heracles. Daar kun jij als mascotte bij zijn.

23 juli 2018 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimages24d6e7c3fe355c66ea7595a25bbaee5c_normal

De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint om half zeven en je kunt de volgende dag uitslapen, dus het tijdstip mag geen probleem zijn. Hoe stoer is dat: een Ajacied als Ajaciedje begeleiden naar de aftrap. Gaaf. 

We hebben plek voor liefst negen leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een speler van Ajax het veld op gaan. 
Oh ja, onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook één mascotteplek. Die winnaar gaat met de altijd vrolijke Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 29 juli meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: Doelpunten waren duur, vorig seizoen thuis tegen Heracles. Wie maakte de winnende voor Ajax?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >