Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Samenvatting van Ajax in het Olympisch tegen Anderlecht

Ja, Ajax ging onderuit. En ja, het spel van Ajax viel in de tweede helft nogal tegen. Maar ja, we hebben eindelijk weer eens beelden van Ajacieden in het Olympisch Stadion en die delen we graag met jullie. Zo kan iedereen ook gelijk even bekijken wat er beter moet.

14 juli 2018 - 08:32

De ploeg van Erik ten Hag bevindt zich middenin een race tegen de klok. Over krap twee weken wacht de eerste serieuze krachtmeting, als Sturm Graz zich meldt voor een belangrijk duel in de Europese voorronde. Is Ajax er al klaar voor? Nee, nog niet.

Het eerste halfuur tegen Anderlecht is best aardig, al oogde het elftal toen ook kwetsbaar wanneer het moest omschakelen of eventjes achteruit werd gedrukt. De ploeg voetbalde zonder fundament van een goede verdediging, want er ontbraken in de laatste linie diverse spelers.

Als het achterin een beetje wankel is, voetbal je toch minder fijn. Dat bleek vrijdag ook wel in het Olympisch Stadion, want Anderlecht maakte optimaal gebruik van de steken die Ajax liet vallen. Ivan Santini maakte namens Paars-Wit ook nog eens een fraaie treffer, waardoor er 1-3 op het scorebord kwam te staan.

Maar toch, ondanks alles, is dit een bijzondere samenvatting. Die is namelijk opgenomen vanuit het Olympisch Stadion. Het was vrijdagavond prima vertoeven op heilige grond en eigenlijk is iedereen het erover eens: kan dit, op een of andere manier, niet gewoon vaker?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >