Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Een minuut lang sfeer van Europees avondje, plus juichen!

Weet je hoe lang we hier naar hebben uitgekeken? Ongeveer een jaar lang! We kunnen eindelijk weer fijne video’s plaatsen die zijn geschoten tijdens heerlijke Europese avondjes. Het seizoen is nog vroeg, maar we kunnen niet wachten op de volgende!

26 juli 2018 - 10:24

Dat er een volgend Europees avondje komt in de Johan Cruijff Arena is al zeker. Hopelijk staat er dan nog steeds kwalificatie voor de Champions League op het spel. Dit met in het achterhoofd de gedachte dat Ajax al zeker is van Europees voetbal.

Dat is namelijk het geval als Ajax wint van Sturm Graz en halverwege leidt het met 2-0, maar er werd woensdag op veel meer terreinen winst geboekt. Ajax veroverde harten! Het was misschien nog niet allemaal top, maar we zijn pas net begonnen.

Hopelijk wordt het gewoon weer een leuk en tof seizoen. De eerste aanzet is gegeven. Er zit weer muziek in, Ajax kan tenminste nog een beetje voetballen. Zoiets slaat over naar de tribunes. Want dit is wat we zo graag willen!

Offer even een minuutje van je tijd op en kijk naar de heerlijke beelden die @pi_alfa vastlegde!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >