Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Van Rijkaard tot Blind, welke Ajacieden keerden terug?

Alleen het papierwerk moet nog worden afgerond. Zodra dat is gebeurd, maakt Daley Blind weer deel uit van de selectie van Ajax. Het kind van de club keert terug en we zijn er erg enthousiast over. Zo enthousiast dat we een quizje hebben gemaakt.

16 juli 2018 - 16:33
UsershyraDesktopajax_dataimages62a49fe86ff3a8857f6d4c9e79e9ded8_normal

Het quizje gaat niet zozeer over Blind, maar wel over andere Ajacieden die terugkeerden op het oude nest. Er zitten enkele bekende namen tussen. Verkijk je alleen niet, het kan zomaar zijn dat je ook een rentree hier of daar bent vergeten.

Er was namelijk een tijd dat teruggekeerde Ajacieden zonder uitzondering mislukten. De verloren zonen waren dan te oud of te versleten. Dat lot lijkt Daley niet te kunnen treffen, want hij is pas 28 jaar oud en verkeert nog in de bloei van zijn leven.

Het is niet zomaar dat Ajax minimaal 16 miljoen euro voor hem betaalt. Dit bedrag kan via diverse bonussen nog eens verder oplopen. Laten we hopen dat het zo ver komt, want die bonussen worden vrijgespeeld als Ajax en Blind goed presteren.

Klaar voor? Doe je best! We zoeken in totaal 17 spelers en je krijgt 8 minuten de tijd. Om misverstanden te voorkomen: het betreft stuk voor stuk spelers die hun debuut maakten in het eerste van Ajax voordat ze terugkeerden. En verhuurperiodes tellen niet mee. André Ooijer en Andy van der Meijde zijn dus foute antwoorden.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >