Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een CL-shirt van gouden Ajax gedragen door Musampa!

Er was een tijd waarin Ajax geen voorronde hoefde te spelen om de Champions League te bereiken. Het was de tijd waarin Ajax de Europacup 1 won en nogmaals de finale bereikte. Kiki Musampa maakte toen deel uit van de selectie en wij mogen een shirt verloten dat hij heeft gedragen!

31 juli 2018 - 15:25
UsershyraDesktopajax_dataimages24ef27619ca25a3cc03358161afd5afe_normal

Musampa maakte de laatste echte glorietijd bij Ajax van zeer dichtbij mee. Hij maakte die tijd niet alleen van dichtbij mee, maar droeg ook zijn steentje bij. Musampa heeft de CL van 1995 op zijn naam staan, won de wereldbeker en speelde tijdens seizoen 1995/1996 een actieve rol.

Die actieve rol speelde hij in het shirt dat wij nu mogen verloten. Musampa droeg het betreffende shirt tijdens een thuiswedstrijd waarin hij op de bank begon – vandaar rugnummer 16 – maar meer details ontbreken. Er werd toen niet in het shirt geweven bij welke wedstrijd het werd gedragen.

Leden van de Supportersvereniging Ajax kunnen dit Ajaxshirt van Musampa winnen. Je moet, zoals altijd, antwoord geven op de onderstaande vraag, maar er geldt in dit geval ook een aanvullende voorwaarde: als we contact opnemen, moet je kunnen aantonen dat je Musampa volgt op Instagram.

Je kunt Kiki volgen op Instagram achter deze link. De rest spreekt voor zich. Overigens schrijft Kiki sinds kort ook blogs, die kun je vinden op zijn digitale thuis kikimusampa.com. De prijsvraag loopt tot en met vrijdag 3 augustus en we nemen na het weekeinde contact op met de winnaar. 

Prijsvraag: Wie was de tegenstander toen Musampa namens Ajax scoorde tijdens de kwartfinales van 1995/1996 in de Champions League?

In het onderstaande formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >