Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Onze selectie staat!

Het is officieel de eerste werkdag van ons nieuwe seizoen. Ons in de zin van de medewerkers van de Supportersvereniging Ajax.

02 juli 2018 - 12:05
UsershyraDesktopajax_dataimages9965df7711d6728f66edac1d9114bfcf_normal-2

Wij werken, net als Ajax, per seizoen met een gebroken boekjaar dat loopt van juli tot en met juni. Een financiële term en ik kan jullie vertellen dat onze collega Arno er maar druk mee is. Ik zal jullie er verder niet mee lastig vallen, want het moet natuurlijk zowel bij Ajax als zijn supportersvereniging om voetbal draaien.
 
Ik krijg vaak de vraag of het nu lekker vakantie vieren is voor ons als medewerkers van de Supportersvereniging Ajax aangezien 'het nu toch zomerstop is'. Ik vertel dan altijd dat het juist voor ons hartstikke druk is. Want als je nu je niet goed voorbereidt, loop je tijdens het seizoen achter de feiten aan.

Zo was onze Sander vorige week met Ajax mee op trainingskamp, waar hij de basis legde voor vele mooie verhalen in onze Ajax Life-krant komend seizoen. Ook collega Mike draagt hier zijn steentje aan bij. Onze online redactie heeft met Floris en Kevin de input van Sander verwerkt, zodat je via onze socials en de site een goed inkijkje krijgt in hoe Ten Hag en zijn mannen zich voorbereiden.

Daarnaast houden zij je elke dag op de hoogte van alle actualiteiten rondom Ajax door vele updates te verzorgen. Voor de Kids Club-leden vallen er deze week weer prachtige zomerdoeboeken op de mat. Daar komen de kinderen hun vakantie wel mee door! Vooral de spelletjes, verhalen en schitterende foto’s van onder anderen Noa Lang en Carel Eiting zijn voor de kleinsten – maar ook volwassenen – superleuk en leerzaam.  

Iedere dag werken wij er met ons elftal medewerkers hard aan onze leden dichterbij Ajax te brengen.

Onder aanvoering van Erol is onze redactie verder druk met het testen van onze nieuwe online omgeving, die wij komend seizoen lanceren. Met deze nieuwe website kunnen wij onze leden en andere geïnteresseerden in Ajax nog beter informeren over het wel en wee van onze club.

Daarnaast introduceren we spoedig een nieuwe huisstijl, waarmee wij fris het nieuwe seizoen in kunnen. We kunnen hier de komende jaren plezier aan beleven. Een nieuwe huisstijl betekent dat wij al onze uitingen moeten aanpassen. Dit moet bijtijds klaar zijn voor de Ajax Open Dag van 28 juli. Collega Daphne is hier druk mee, net als met alle andere evenementen die komend seizoen op het programma staan.

Op onze ledenservice afdeling zijn Carla en Tamara onder leiding van Herjan druk met het verwerken van alle aanmeldingen en wat opzeggingen voor het nieuwe seizoen. Plus natuurlijk het beantwoorden van alle vragen die onze leden hebben. In ons sociaal jaarverslag, die binnenkort online komt, kunnen jullie teruglezen dat wij afgelopen seizoen weer een recordaantal leden hebben mogen verwelkomen.

Natuurlijk zijn wij hier blij mee. Elke dag werken wij er met ons elftal medewerkers hard aan onze leden dichterbij Ajax te brengen en unieke evenementen te laten ervaren: allemaal voordelen van het lidmaatschap. Daar komen nog een aantal voordelen bij die onze marketeer Eline aan het bewerkstelligen is. Zo krijg je korting op interlands in de Johan Cruijff Arena en maak je kans op kaarten voor de eerste Europese voorronde, waarin Ajax uitkomt tegen Sturm Graz.

Zoals jullie lezen staat onze selectie als een huis. Ik verwacht ook geen megatransfers binnen ons elftal, want wat mij betreft zit de deur dicht en gaat deze alleen open om nieuw talent naar binnen te laten. Denk aan onze stagiair Lindy.

Hopelijk zit bij Ajax de deur ook potdicht en doen Marc Overmars en Erik ten Hag de deur alleen open voor spelers die direct van toegevoegde waarde zijn, want dan blijkt ook hun selectie zoals beloofd op orde.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >