Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax zorgt ervoor dat we er nu pas echt zin in krijgen!

De eerste wedstrijd van een nieuw seizoen is altijd net even anders. De spanning wijkt af. Je bent blij dat je weer naar de Johan Cruijff Arena mag, maar wat krijg je te zien? Je weet het gewoon niet. Wat Ajax ons voorschotelde, smaakt in ieder geval naar meer!

26 juli 2018 - 01:38
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsafcd81b26d04b21da2cae4d107e8ca52_normal

De voorbereiding verliep een beetje moeizaam, maar dat zijn we op slag vergeten. Ajax won met 2-0 van Sturm Graz en eigenlijk is de enige kritiek die je hoort dat de uitslag nog een stuk hoger had moeten zijn. Wie had dat verwacht na de diverse oefenpotjes?

De ploeg van Erik ten Hag is er bijna, maar nog niet helemaal en daarin schuilt ‘m direct het gevaar. Het kan en mag alleen niet zo zijn dat het uitblijven van een derde treffer Ajax nog opbreekt. Daarvoor is het verschil in kwaliteit veel en veel te groot.

Hoe dan ook, we gaan ons daar nu niet druk om maken. Wat Ajax alvast heeft bereikt, is dat we niet kunnen wachten op de volgende wedstrijd. Dat is iets van lang geleden. Je proeft de opluchting, er is perspectief. De zin in het seizoen neemt verder toe!

De foto’s zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto’s kijken, stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Ook dit seizoen kun je na iedere wedstrijd weer laten weten wie jij de beste speler vond. Je kunt je stem uitbrengen op onze speciale wedstrijdpagina!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >