Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We zoeken weer Ajacieden voor ons SV Ajax Lezerspanel!

Het nieuwe seizoen nadert en dus is het tijd om onze zaakjes op orde te hebben. We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. We zijn namelijk op zoek naar jou, voor ons SV Ajax Lezerspanel! Als je tenminste je mening durft te geven over het reilen en zeilen bij Ajax.

16 juli 2018 - 13:53
UsershyraDesktopajax_dataimagesa44255033d11d1de79e4bc63ec1125fb_normal
Reageer als jij het leuk vindt om in onze krant te staan! © Ajax Life

Wat is precies de bedoeling als je deel uitmaakt van het SV Ajax Lezerspanel? Eigenlijk is het heel simpel. Wij maken twintig kranten per seizoen en in de krant hebben we ruimte voor de mening van supporters over actuele zaken.

Dit kan over van alles gaan: transfers, tactiek, opstellingen en noem maar op. We hebben ook geregeld interviews met spelers en wie weet vind jij het leuk om je mening te geven, zodat we die mening op dezelfde pagina kunnen weergeven.

Het gaat allemaal vrij simpel in zijn werk. Als jij het leuk vindt om af en toe van je te laten horen, laat dan in het formulier hieronder je gegevens achter. En dan nemen wij vanzelf contact met je op. We horen graag van jullie!

Oh ja, een voorwaarde is natuurlijk wel dat je lid bent van SV Ajax. Maar dat is logisch.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >