Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geinig: volg via livestream hoe gras in de Arena wordt uitgerold!

De Johan Cruijff Arena heeft iets leuks bedacht! Iets ludieks zelfs. Supporters die het geinig vinden om te zien hoe de nieuwe grasmat wordt gelegd, kunnen die ontwikkelingen nu live volgen via een speciale website.

18 juli 2018 - 08:06
UsershyraDesktopajax_dataimages127d9f7be8ceff08e1e4ba17527ad126_normal
Bij een goede grasmat komt heel wat kijken. Jullie bijvoorbeeld! © Arena

Een speciaal team van grasspecialisten is sinds woensdagochtend druk in de weer om de nieuwe mat te leggen en verzorgen. Via www.kijkenhoehetgrasgroeit.nl is het leggen van het speelveld dit jaar via een livestream te volgen.

Kijken naar hoe het gras groeit werd afgelopen seizoen nog wel eens spannender gevonden dan het spel van Ajax, maar wij verwachten komend seizoen meer vuurwerk van de Ajaxselectie. Desalniettemin kun je er nu toch echt voor kiezen om eens goed te kijken hoe de grasmeesters het veld prepareren voor een hopelijk mooi voetbalseizoen.

Zo kun je dus met eigen ogen zien of het allemaal een beetje de goede kant opgaat. Het nieuwe speelveld moet immers al over een weekje klaar zijn, als het stadion volstroomt voor de o zo belangrijke wedstrijd tegen Sturm Gras, eh Graz.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >