Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitrechten niet meer weergegeven op fysieke seizoenkaart

Heb jij je seizoenkaart voor 2018/2019 al van je deurmat geplukt? Mooi! Doe er zuinig mee, want het is de bedoeling dat je er langer dan één seizoen mee doet.

04 juli 2018 - 11:10
UsershyraDesktopajax_dataimages338d35b7f593ce471827f7539d44b9fe_normal
Aankooprechten zijn niet meer zichtbaar op de seizoenkaart. © Ajax Life

Huh, wat? 

Er veranderen namelijk een paar dingetjes op je seizoenkaart. Misschien is het je zelfs wel opgevallen. Hoe dan ook, geen paniek, we leggen het je hieronder graag even uit.

Het grootste verschil met voorgaande jaren is dat niet meer op je fysieke pasje staat welk soort uitkaart je hebt. Je ziet dus bijvoorbeeld geen EU+ of NL+ meer op je seizoenkaart staan, terwijl je die rechten misschien wel hebt. Om je uitrechten te bekijken, kun je op de website van Ajax inloggen bij ‘Mijn Ajax’ en dan doorklikken op ‘Mijn Uitkaart’.

De reden hiervoor is simpel, zo leert navraag bij Ajax. De bedoeling is dat de verstuurde seizoenkaarten langer meegaan dan een jaar. Het fysieke pasje dat je hebt ontvangen kan dus meerdere jaren geldig zijn, terwijl je uitrechten per jaar kunnen veranderen. Dat is namelijk helemaal afhankelijk van het aantal keren dat je Ajax achterna reist.

Kortom: op je fysieke pasje vind je die informatie niet meer terug, maar online dus wel. Zo blijft je fysieke seizoenkaartpasje, mits je verlengt, ook na dit seizoen geldig. Je kunt echter wel bepaalde uitrechten hebben verdiend. Of juist zijn kwijtgeraakt.

Oh, en dan nog iets over de pasfoto op uitkaarten! Als je uitrechten hebt, dan komt je pasfoto nog steeds op je pasje te staan. Nieuw is dat je foto straks op de achterkant staat en niet op de voorzijde. Dat is prettig, want daarmee wordt het nieuwe ontwerp van de seizoenkaart niet aangetast.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >