Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

20% korting in fanshop voor leden tijdens Open Dag Ajax

Heb jij de Open Dag van Ajax al in je agenda staan? Er is op zaterdag 28 juli weer van alles te doen in en rond de Johan Cruijff Arena. De Supportersvereniging Ajax is natuurlijk ook van de partij en biedt leden 20 procent korting in de fanshop bij het stadion.

17 juli 2018 - 11:01
UsershyraDesktopajax_dataimages1890eec7e546244ddf82c51af74e2cfc_normal
Wij gokken dat Blind een groot applaus krijgt! © Ajax Images

We zijn te vinden op het Arenapark (grasveld aan zuidkant stadion), waar kinderen leuke voetbalspelletjes kunnen doen of lekker kunnen stuiteren op een springkussen. De kans is groot dat mascotte Lucky even komt kijken voor een knuffel of high five!

Voor volwassenen hebben we ook iets tofs. We mogen de Champions League-beker uit 1995 lenen en supporters kunnen daarmee gratis op de foto. Het lollige daaraan is dat de foto die je meekrijgt wordt afgedrukt op een cover van een Ajax Life-krant.

Leden van de Supportersvereniging Ajax (Ajax Life, Ajax Jonge Schare en Ajax Kids Club) krijgen op vertoon van de clubcard maar liefst 20 procent korting in de Ajax Fanshop bij het stadion. Normaal is dat 10 procent, dus dat is altijd mooi meegenomen.

Ben je je clubcard kwijt? Neem dan even contact op met organisatie@svajax.nl. Nog geen lid, sluit je dan snel aan! Lid worden kan ook op de open dag zelf. We zijn aanwezig met twee kramen: eentje naast de fanshop en eentje in het Arena Park. Als je ter plaatse lid wordt, dan krijg je direct een voucher mee. Op vertoon hiervan krijg je ook 20 procent korting in de fanshop.

Natuurlijk wordt ook de Ajaxselectie tijdens de open dag gepresenteerd, zijn er clinics, is het stadion open voor rondleidingen en zijn er optredens. Bovendien regelt Ajax dat er weer handtekeningen en selfies opgehaald kunnen worden. De spelers doen dat van 16.00 tot 17.00 uur in Afas Live. Ajax waarschuwt wel op tijd te komen, omdat vol meestal ook echt vol is. Teleurstellingen zijn helaas op voorhand nooit helemaal te voorkomen...

Check de website van Ajax voor het volledige programma van de open dag en de festiviteiten die de club daar organiseert. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >