Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax tegen Wolverhampton en Walsall!

De voorbereiding van Ajax is in volle gang en het eerste duel met Sturm Graz kruipt dichterbij. Donderdag staan weer twee oefenduels op het programma. Hoe je die wedstrijden kunt volgen? Lees snel verder en dingen worden vanzelf duidelijk.

19 juli 2018 - 09:30

Zoals wel vaker de afgelopen jaren, speelt Ajax ook deze voorbereiding twee duels op een dag, zodat alle spelers wedstrijdminuten maken. Zo ook donderdag, als Ajax in verschillende samenstellingen twee oefenpotten afwerkt. Extra interessant is om te zien of Daley Blind al minuutjes krijgt of dat het hiervoor nog net even te vroeg is.

De eerste van de twee wedstrijden speelt Ajax om 15.00 uur (Nederlandse tijd). Dan trapt de ploeg van Erik ten Hag af tegen het naar de Premier League gepromoveerde Wolverhampton Wanderers. Het treffen met de Engelsen is live te volgen via het open kanaal van Ziggo Sport (14).

We gokken er trouwens op dat het beoogde eerste elftal aantreedt tegen de Wolves en dat de reserves en Jong Ajaxspelers wat later op de dag aan de bak kunnen.

Wat later is in dit geval 20.45 uur (Nederlandse tijd). Dan staat het oefentreffen met derde divisionist Walsall FC op de rol. Dit duel is te volgen via het YouTube-kanaal van Ajax en dus voor iedereen te bekijken. Mooie dingen!

Het is interessant om te zien hoe Ajax ervoor staat. Op woensdag 25 juli rijdt immers de spelersbus van Sturm Graz het Arenadek op en moet Ajax helemaal klaar voor zijn voor deze belangrijke en uitverkochte seizoensopener.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >