Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tadic blij met moeite die Ajax deed om hem binnen te halen

Dusan Tadic was al een poosje officieel Ajacied, maar dinsdag presenteerde Ajax zijn nieuwe aanwinst dan echt. Dat duurde zo’n beetje de hele dag, om maar aan te geven dat zijn komst nu dus echter is dan echt. En daar is iedereen vooral heel erg blij mee. Tadic zelf trouwens ook!

04 juli 2018 - 09:30

“Het was voor mij een moeilijke keus, maar ik koos hiervoor omdat Ajax bij de beste twintig clubs ter wereld hoort,” legt de Serviër uit bij Ajax TV. “Het was altijd mijn droom om voor Ajax te spelen. De club heeft geweldige supporters, grote legendes, grote historie en een mooie spelopvatting.”

Tadic waardeert de moeite die Ajax heeft gedaan om hem binnen te hengelen. “Ik wil Marc Overmars, Jeroen Slop, Henk Veldmate, Alfred Schreuder en Erik ten Hag bedanken. Zij hebben er met iedereen binnen Ajax alles aan gedaan om mij hierheen te halen.”

De topaanwinst benadrukt nog maar eens dat hij een goede band heeft met Schreuder, die hij nog kent uit hun gezamenlijke tijd bij FC Twente. De knuffel die de twee elkaar dinsdag gaven langs het trainingsveld op sportpark De Toekomst was dan ook veelzeggend.

Dat Tadic voor Ajax gaat spelen is eigenlijk best bijzonder, want hij had meerdere opties om zijn carrière elders te vervolgen. Hij kon in verschillende competities aan de slag en had zelfs aanbiedingen binnen de Premier League. Toch koos hij voor een terugkeer op Nederlandse bodem.

“Deze optie vond ik het beste voor mij en mijn carrière. Ik luister altijd naar mijn hart als ik keuzes moet maken,” aldus Tadic, die verklapt dat Ajax al interesse toonde toen hij nog speler was van FC Groningen en FC Twente. Destijds koos hij voor de stap naar de Premier League, maar uiteindelijk strijkt hij dus toch in Amsterdam neer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >