Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

PES beschikt over licentie levensechte Johan Cruijff Arena

PES of Fifa? Het is de eeuwige vraag onder gamers die van voetbal houden. De één zweert bij PES, de ander komt alleen zijn bed uit voor een potje Fifa. Waar je voorkeur ook ligt, hier moet je haast wel enthousiast van worden: PES beschikt straks over een levensechte Johan Cruijff Arena.

31 juli 2018 - 17:03
UsershyraDesktopajax_dataimages4463a6ac1c09311bdb1c3fa498786bf0_normal
We hebben dit screenshot eventjes netjes geleend. © Konami

De makers van PES maken ons in aanloop naar de nieuwe uitgave van de game alvast lekker door wat screenshotjes de wereld in te sturen. En die liegen er niet om. Kijk maar eens goed. Is de Johan Cruijff Arena geen plaatje?!

Zelfs de banieren in de nok van het stadion kloppen helemaal met de werkelijkheid. Je kunt zelfs stellen dat PES de toekomst een beetje vooruit snelt, want de hoofdtribune is voor het gemak alvast voorzien van rode stoeltjes. Dat is anno nu in de echte JC Arena nog niet eens zo, wel bijna!

Er is trouwens ook wat minder nieuws: PES verliest zijn licentie om de digitale Champions League te organiseren aan Fifa. Hier staat tegenover dat de makers iets anders moeten verzinnen om spelers te behouden of nieuwe spelers aan te trekken.

Het lijkt erop dat PES het verlies van de CL opvangt met het aankopen van diverse andere licenties. Of dit op het vlak van Ajax nog meer leuks oplevert, durven we niet gelijk te zeggen. Maar je weet het nooit. We zijn eens benieuwd, al is het maar naar de gezichtjes van de voetballers. Die zijn altijd leuk om te spotten!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >