Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Niemand lijkt situatie rond Magallán nog te kunnen peilen

Komt hij nu wel of toch niet? Lisandro Magallán verblijft goedgekeurd en wel al een kleine zes weken in de wachtkamer. Of zijn transfer naar Ajax nog rondkomt? We durven het niet meer te voorspellen.

06 juli 2018 - 11:16
UsershyraDesktopajax_dataimagesfb6a91d077dab600e6a6776263e2a8c9_normal
Magallán traint deze dagen 'gewoon' bij Boca Juniors. © Pro Shots

Het ene moment hoor je dat de komst van Magallán binnen 48 uur wordt afgerond, het andere moment verschijnen er weer berichten dat de verdediger zijn contract bij Boca Juniors verlengt en dus in Argentinië blijft.

Het ene en het andere moment kan slechts een paar uurtjes bij elkaar vandaan liggen. Dit alles om het nog vreemder en gekker te maken. De interesse van Ajax in Magallán is niet nieuw en het valt ook nog te begrijpen dat Boca eerst een opvolger aantrekt, maar verder?

Het duurt maar en het duurt maar. Ajax moet wel heel erg overtuigd zijn van het talent van Magallán als het nog steeds niet doorschakelt. Er zou een plan-B liggen dat alleen maar afgetikt hoeft te worden, als we Marc Overmars mogen geloven.

Overmars wees erop dat Boca zijn speler vrijgeeft zodra het een opvolger binnen heeft. Die opvolger is nu binnen, maar Magallán is gewoon begonnen aan de voorbereiding. En over dat vrijgeven werden al vaker dingen beloofd, voegde Overmars er vorige week zelf direct aan toe.

Zo blijft de hele situatie een beetje raar. Of, beter gezegd: het is een compleet vage toestand geworden. Er is sinds begin deze week ook nog sprake van een mogelijke terugkeer van Daley Blind bij Ajax en de vraag is wat voor gevolgen dit heeft voor Magalláns komst.

Voorlopig kunnen we slechts vragen stellen, want antwoorden geven is te veel gevraagd. We weten het gewoon niet, we wachten maar even af. Op een bankje naast Magallán, in de wachtkamer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >