Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie training bezoeken en omwisselen in Graz

Yes, het is de hoogste tijd voor het eerste Europese tripje in bijna een jaar tijd! We hopen van harte dat dit slechts het begin is en de fijne uitgangspositie van 2-0 liegt er niet om. Er reizen zo’n 800 Ajaxsupporters mee en die moeten nu even goed opletten.

30 juli 2018 - 16:08
UsershyraDesktopajax_dataimages0dc4d49be378005604241f7734a6c76f_normal
Ajax wordt in Oostenrijk gesteund door 800 supporters. © De Brouwer

Het is altijd best een gedoe om alles goed op orde te krijgen voor een Europees tripje, zeker als het een nieuwe verslaving dreigt te worden, maar daarom zetten we alles eventjes netjes op een rijtje voor de Ajacieden die naar Oostenrijk trekken.

Om te beginnen is het goed om te weten dat de return tegen Sturm Graz plaatsvindt in de Merkur Arena en dit onderkomen is gelegen aan het Stadionplein in Graz. Je kunt het stadion bereiken via tramlijn 4 en 13. Als je liever met de benenwagen gaat, is dat ook nog een optie.

De deuren van het stadion openen op de wedstrijd om 19.00 uur, dat is anderhalf uur voor de aftrap. Ingang 27 is de ingang van het bezoekersvak. Deze ingang vind je aan de Liebenauer Hauptstraße. Voordat je je naar de ingang begeeft, moet je eerst je kaart omwisselen.

Omwisselen komt neer op het ter plekke afhalen van je wedstrijdkaartje. Je krijgt deze kaart alleen mee op vertoon van je seizoenkaart/clubcard, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Als je je seizoenkaart of clubcard nog niet in bezit hebt, neem dan een kopie mee van je aankoopbevestiging. Dat scheelt het nodige gedoe!

Je kunt je kaart omwisselen bij de kassa’s van ingang 27 en wel op twee momenten: dinsdag 31 juli tussen 17.00 en 18.00 uur, plus op de wedstrijdag, woensdag 1 augustus, tussen 10.00 en 16.00 uur. Je moet je wedstrijdkaartje zelf komen ophalen, aangezien deze strikt persoonlijk is.

Dan is er dinsdag nog de mogelijkheid om de training te bezoeken. Het omwisselen is precies gepland voor het begin van de training, zodat je het een en ander met elkaar kunt combineren. De training is dinsdag om 18.00 uur. Het is nu nog niet duidelijk welke ingang je kunt gebruiken om de training daadwerkelijk te bekijken. De aanwezige stewards informeren je ter plekke.

Goede reis gewenst allemaal en we zien jullie in Oostenrijk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >