Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop VVV-Venlo-uit

Het nieuwe seizoen is begonnen! Maar op één ding is het nog eventjes wachten: de eerste nationale uitwedstrijd van het seizoen staat pas op het programma voor 18 augustus. Het goede nieuws is dat de kaartverkoop voor VVV-uit van start gaat!

27 juli 2018 - 16:33
UsershyraDesktopajax_dataimages36e3a9bd2b403267356e0521ffceb8fc_normal
Hopelijk kunnen we tegen VVV weer in de hekken klimmen! © De Brouwer

Zo beleven we alvast een beetje voorpret aan de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Vorig seizoen stond die wedstrijd ook al vroeg in het seizoen gepland. Het was toen onwijs warm, weten jullie nog? Het uitvak in De Koel had meer weg van een sauna.

Ook leuk qua voorpret is de prijs van het kaartje. Zoals wellicht bekend gaat de prijs van een kaartje voor Nederlandse uitvakken omlaag. Zo kan het gebeuren dat we bij VVV-uit een tientje goedkoper uit zijn! We betaalden vorig jaar 23 euro, nu slechts 13 euro!

Dit heeft er onder meer mee te maken dat de combikorting ook geldt als we met auto’s mogen afreizen. Voor VVV-uit geldt een autocombi (drie fans per auto), vandaar dat de uitsupporters van Ajax korting krijgen. Er zijn in totaal trouwens 550 kaarten beschikbaar.

De verkoop gaat zaterdag van start voor Ajacieden die beschikken over een uitkaart inclusief voorrangrecht. De loterij met kaartjes die over zijn, vindt 4 augustus plaats. Zoals altijd kun je vanaf 10.00 uur een kaartje kopen, of op z’n minst een poging wagen.

De Supportersvereniging Ajax laat ook dit seizoen weer supportersbussen rijden naar nationale uitwedstrijden. Dit kan handig zijn als je bent aangewezen op busvervoer en bovendien liever niet via de Johan Cruijff Arena wilt reizen. Voor VVV - Ajax kun je slechts kiezen uit twee smaken: autocombi of SV Ajax-bus.

Inschrijven voor de bussen kan vanaf het moment dat ‘gewone’ uitkaarthouders aan de beurt zijn om een kaartje te kopen. Dat is in dit geval dus ook zaterdag 4 augustus.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >