Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Goed gevoel bij Dolberg ondanks verlies tegen Anderlecht

Ajax ging vrijdag met 1-3 onderuit in het Olympisch Stadion. Geen oefenpotje om een goed gevoel aan over te houden, zo zou je zeggen. WK-ganger Kasper Dolberg denkt er anders over. “Als je het resultaat buiten beschouwing laat, was het oke. Ik mag niet klagen.”

14 juli 2018 - 14:52
UsershyraDesktopajax_dataimages54387484a0241a70c889dfb74bff3fa2_normal
Dolberg heeft zijn eerste minuten weer in de benen. © Pro Shots

Dolberg speelde een uur tegen Anderlecht en wist het net niet te vinden. Dat hij nog stappen moet maken is duidelijk. “Ik moest er weer aan wennen, maar het was fijn om weer te voetballen. Het was belangrijk dat ik meters kon maken. Nu moeten we ons klaarmaken voor de Champions League-kwalificatie."

“Ik heb een korte vakantie gehad, maar ik mag niet klagen”, duidt de spits zijn periode van rust. Dolberg werd op 1 juli uitgeschakeld op het WK, na vanaf de bank toe te zien hoe Kroatië de strafschoppenserie won.

Dolberg kwam enkel in de salonremise tegen Frankrijk in actie. Van een teleurstellend WK is echter geen sprake, zegt de Deen (uiteraard) stoïcijns. “Het was een enorme ervaring, iets waar ik al mijn hele leven van droomde.”

Terug naar het heden. Dolberg won nog geen prijs met Ajax, iets waar dit seizoen verandering in moet komen. Zijn eerste gevoel is in ieder geval goed. “Er zijn nog een aantal dingen waar we aan moeten werken. Maar we gaan nu naar Engeland en daar moeten we de puntjes op de i zetten.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >