Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bij verlies wacht Ajax EL-herkansing tegen Dundalk/Larnaca

Als, als, als. We houden ons flink bezig met mogelijke scenario’s. Zo is er ook een optie denkbaar dat Ajax verliest van Sturm Graz. Als dit het geval is, moet Ajax zich nog zien te plaatsen voor de Europa League. Het treft dan Dundalk FC of AEK Larnaca.

23 juli 2018 - 14:16
UsershyraDesktopajax_dataimages6b48b2a7ffad28e580c6d769a37343d3_normal
Als Ajax verliest, moet het twee EL-voorronden overleven. © Sjoerd Tullenaar

Als Ajax zich weet te ontdoen van Sturm Graz zijn we van een heleboel problemen af en spelen we tot en met de winterstop Europees voetbal. Als Ajax verliest, moet het nog twee voorronden van de Europa League zien te overleven.

Indien het slecht afloopt tegen de Oostenrijkers wacht Ajax een tweeluik met het Ierse Dundalk of Larnaca, dat op Cyprus voetbalt. Als dit de route wordt die Ajax bewandelt, staat ook deze confrontatie al snel op het programma.

We praten over 9 en 16 augustus en Ajax opent in eigen huis. Daarmee heb je ook direct de reden te pakken dat er nu al wordt geloot. Dundalk en Larnaca spelen de komende twee weken tegen elkaar, net als Ajax en Sturm Graz. De beslissingen vallen volgende week.

Als het Ajax, zoals we allemaal hopen, lukt om Sturm Graz te elimineren, kent het zijn volgende tegenstander evengoed al. In dat geval wacht een confrontatie met Standard Luik.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >