Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Aankoop Bandé liggend op brancard gefotografeerd

Niet alleen het eerste elftal, ook een tweede ploeg oefende vrijdag tegen Anderlecht. Helaas haalde Hassane Bandé het einde van die wedstrijd niet. Hij werd op een brancard afgevoerd en lijkt een serieuze blessure te hebben opgelopen.

13 juli 2018 - 15:35
UsershyraDesktopajax_dataimages7b4882ba309063e16c8f638181921a6f_normal
Krijgen we meer van Bandé te zien dan een potje in Putten? © De Brouwer

Details over het tweede oefenpotje tussen Ajax en Anderlecht zijn schaars, maar we zagen wat tweets van Belgische journalisten. Een van die tweets heeft een bijgevoegde foto, waarop zichtbaar is dat ambulancepersoneel zich ontfermt over Bandé.

Het lijkt erop dat de hulpdiensten zich buigen over zijn onderbeen of enkel, maar jullie begrijpen dat we onmogelijk conclusies kunnen trekken op basis van een enkele foto. Het lijkt er helaas wel op dat Ajax enige tijd geen beroep kan doen op zijn aankoop, al is ook dat dus nog niet zeker.

Wat wel vaststaat: Bandé (19) maakte deze zomer de overstap van KV Mechelen naar Ajax, dat zo’n 7 miljoen euro in hem investeerde. De buitenspeler had tot dusver wat moeite om aan te haken en deze kwetsuur betekent waarschijnlijk alleen maar meer vertraging.

Zoals gezegd: meer details ontbreken nog. Wie weet wordt er vanavond meer duidelijk, als Erik ten Hag de media te woord staat in het Olympisch Stadion. De heilige grond daar is het toneel van een oefenwedstrijd tussen de hoofdmachten van Ajax en Anderlecht.

De aftrap is om 19.30 uur en de wedstrijd is rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >