Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Witte rugnummers en belettering op nieuwe thuisshirt

Ajax heeft de nieuwe thuiscollectie voor seizoen 2018/2019 gepresenteerd en dan is het altijd aardig om te kijken hoe de rugnummers en belettering eruit komen te zien.

22 juni 2018 - 12:08
UsershyraDesktopajax_dataimages2158674b7aa0dfe121db6bb4c9398e83_normal-1
Wat vind jij van het nieuwe thuisshirt? © Ajax Images

Via de online Ajax Fanshop kun je daar alvast een aardige indruk van krijgen. Bij het bestellen van je shirtje kunt kiezen voor een spelersnaam, waarbij je gelijk ziet hoe het eruit komt te zien.

Je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen naam of van één van je Ajaxhelden invoeren. De bedrukking van de shirts is exclusief bij Ajax verkrijgbaar. De Ajacieden spelen komend seizoen gelukkig gewoon met witte rugnummers en namen op de rug.

Wel is het handig om misschien even te wachten met de bedrukking. Er kunnen immers nog spelers komen of gaan. Hoewel Ajax de poorten zegt dicht te houden, valt niet uit te sluiten dat er alsnog spelers vertrekken.

Of wie herinnert zich nog Nemanja Gudelj die nummer 12 een ‘net niet nummer’ vond, waarna hij rugnummer 27 kreeg. Verschillende mensen zaten toen al met rugnummer 12 thuis op de bank...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >