Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorbereiding Ajax op seizoen 2018/2019 gestart

De vakanties zijn alweer voorbij en een deel van de Ajaxselectie meldde zich maandagmorgen fris en fruitig op sportpark De Toekomst voor de start van de voorbereiding op het seizoen 2018/2019.

18 juni 2018 - 14:59
UsershyraDesktopajax_dataimages0992a21de70c7605850735d912f92aff_normal
Woensdag is de eerste veldtraining op De Toekomst. © Ajax Images

Een nieuw seizoen met daarin een aantal nieuwe gezichten. Denk bijvoorbeeld aan de aanwinsten Perr Schuurs, Hassane Bandé en Zakaria Labyad. Ajax had graag gezien dat ook Lisandro Magallán present was, maar vooralsnog blijft onduidelijk of de transfer van de al medisch goedgekeurde Argentijn ooit nog rondkomt. Of afketst.

Donny van de Beek, Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui sluiten overigens een weekje later aan, omdat de mannen nog met hun nationale ploeg in actie kwamen. Uiteraard is het ook nog even wachten op de WK-gangers Kasper Dolberg, Lasse Schöne, Nico Tagliafico en Hakim Ziyech. Al is de vraag of we laatstgenoemde überhaupt terugzien in Amsterdam.

We verwachten overigens woensdag 20 juni de eerste plaatjes van Ajacieden met de bal, want de eerste veldtraining van Erik ten Hag staat dan pas op het programma. Maandag en dinsdag staan vooral in het teken van individuele testen.

Verder worden dinsdag de ogen gericht op de loting voor de tweede voorronde van de Champions League. Ajax weet dan of het zich moet voorbereiden op een confrontatie met Paok Saloniki of Sturm Graz.

De eerste trainingsweek wordt zaterdag 23 juni in Noordwijkerhout afgesloten met een oefenwedstrijd tegen VVSB. De aftrap is om 15.00 uur. De maandag erop vertrekt de selectie richting het Duitse Klosterpforte voor een trainingskamp.

Meer weten over de voorbereiding van Ajax? Check dan onderstaand linkje.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >