Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handig! Even klikken en speelschema Ajax staat in je agenda!

Hey, psst, check je digitale agenda eens! Als je bekend bent met ons speelschema van Ajax dan zie je dat alle wedstrijden voor seizoen 2018/2019 alweer in je agenda staan. Aan het concept van de KNVB verandert toch niet zo veel meer, dus alles is al bijgewerkt.

12 juni 2018 - 11:19
UsershyraDesktopajax_dataimagesff0108b042a28c7309a44043b70f4a01_normal
Je kunt weer precies zien hoe laat je moet juichen! © De Brouwer

Het is al diverse seizoenen op rij vaste prik dat Jeremy de moeite neemt snel alle duels van Ajax, inclusief locatie en aftraptijd, toe te voegen aan de digitale kalender. Dit keer is het allemaal supersnel geregeld, waarvoor hulde!

Niet alleen de 34 competitiewedstrijden van Ajax zijn alweer netjes verwerkt. Ook de oefenpotjes voor zo ver bekend zijn toegevoegd en als er straks is geloot, worden de Europese avondjes snel toegevoegd. Hetzelfde geldt later voor KNVB-bekerpotjes.

Het kan zijn dat er vanwege Europese verplichtingen van Ajax nog wedstrijden in de eredivisie worden verschoven. Als dit het geval is, wordt alles netjes bijgewerkt. Daar hoef je verder niets voor te doen. Het is slechts een kwestie van de agenda installeren.

Via de linkjes hieronder kun je het speelschema importeren in je digitale agenda. Als je al abonnee bent, hoef je dus niets meer te doen en staan alle wedstrijden er alweer in. Dat verdient een bedankje aan het adres van @KijkMeAan, dus kom maar door!

Een eventuele foutmelding viel in het verleden te omzeilen door eventjes vanuit de browser Safari te werken. Dat zal waarschijnlijk nu ook zo zijn.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >