Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van de Beek niet mee op trainingskamp naar Duitsland

De grootste zorgen van Ajax lijken deze zomer vooralsnog niet vanaf de transfermarkt, maar vanuit de ziekenboeg te komen. Siem de Jong raakte geblesseerd tijdens de eerste training, Frenkie de Jong is nog niet hersteld en ook Donny van de Beek kampt met pijntjes die eerst moeten verdwijnen.

24 juni 2018 - 09:52
UsershyraDesktopajax_dataimagesa16e989704b054cd2e3b8463863905b8_normal-1
Hopelijk kan Van de Beek spoedig aansluiten bij de groep. © Pro Shots

Door Kevin Van Nunen

Terwijl de rest van de selectie maandag in de bus stapt om in Duitsland op trainingskamp te gaan, blijft Van de Beek achter op De Toekomst. Het is zaak dat de middenvelder, die al een oefenpotje van het Nederlands elftal oversloeg, eerst volledig weet te herstellen.

“Bij Donny sluimert al het hele voorjaar een blessure, veroorzaakt door overbelasting, aan de adductoren en dat willen we eerst helemaal laten herstellen voordat hij aan het nieuwe seizoen begint,” verklaart Erik ten Hag tegenover Ajax Life.

Dat 'herstellen' gebeurt in Amsterdam, maar denk niet dat Van de Beek helemaal niets kan uitvoeren. “Donny ligt zeker niet helemaal stil. Hij gaat ook aan zijn conditie werken. Het is puur dat hij in Amsterdam gerichter aan zijn herstel kan werken dan in Duitsland.”

Het is nog even afwachten waar Frenkie (enkel) en Siem (kuit) komende week vertoeven.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >