Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitverkocht! Geen seizoenkaart meer te krijgen in JC Arena

Het is Ajax gelukt alle beschikbare seizoenkaarten van de hand te doen. Dit betekent dat er komend seizoen minimaal 42.000 toeschouwers mogen worden verwacht als Ajax aantreedt in de Johan Cruijff Arena.

21 juni 2018 - 15:54
UsershyraDesktopajax_dataimagesc601fb12ae91cddb872dd54396f0ae9f_normal
Hopelijk kunnen we vaak juichen en zien we volle tribunes! © Sjoerd Tullenaar

Je kunt Ajacieden er tegenwoordig moeilijk van betichten dat het successupporters zijn, want de laatste prijs dateert van 2014 en vier seizoenen later zijn alle seizoenkaarten ‘gewoon’ uitverkocht. Laten we hopen dat de seizoenkaarthouders worden verwend.

Laten we ook hopen dat de seizoenkaarthouders netjes iedere twee weken komen opdagen, want we zijn wel klaar met die halflege Arena. Het is prachtig om de letters A-J-A-X op de tribunes te zien, maar dat uitzicht kunnen we best negentig minuten missen.

Het verkopen van 42.000 seizoenkaarten heeft automatisch gevolgen voor het aantal beschikbare kaartjes tijdens de losse kaartverkoop. Bereid je erop voor dat er weinig losse kaartjes in de verkoop gaan voor competitieduels.

De losse verkoop voor de thuiswedstrijden van Ajax voor de winterstop start medio juli. De twaalfde om precies te zijn wanneer je lid bent van de Supportersvereniging Ajax. We hebben nog geen details over kaartprijzen, maar als je Ajax - Feyenoord (28 oktober) wilt bijwonen, moet je deze zomer al kaartjes kopen.

Als de prijzen straks wel bekend zijn, maken we daar absoluut lawaai over. Zo is iedereen bijtijds op de hoogte!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >