Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: oefenduel tussen VVSB en Ajax rechtstreeks op Fox

Als je eventjes genoeg hebt van het WK dan dient zich zaterdag een prima alternatief aan. De Ajacieden gaan weer de wei in! VVSB is de eerste tegenstander van het seizoen en we kunnen rechtstreeks volgen hoe de ploeg van Erik ten Hag het er vanaf brengt.

23 juni 2018 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimages050f8245cbc32ccab5561eccfba6bf6e_normal
Labyad en Lang zijn in Noordwijkerhout van de partij. © Pro Shots

De aftrap in Noordwijkerhout is om 15.00 uur en dan begint het echt te kriebelen richting de officiële aftrap van seizoen 2018/2019. We kunnen de verrichtingen rechtstreeks volgen, want de wedstrijd wordt uitgezonden en gestreamd door Fox Sports.

De spelers van Ajax dragen op sportpark De Boekhorst voor het eerst de nieuwe thuisshirt, zodat we ook meteen kunnen kijken hoe het nieuwe tenue overkomt. Waarschijnlijk valt het motiefje in de rode baan via de televisie niet zo op.

Over zaken als opstellingen en noem maar op valt uiteraard nog niet te speculeren. De selectie is nog niet eens compleet, al is het maar omdat Ajax tegen VVSB aantreedt zonder spelers die na het lopende seizoen nog interlands hebben gespeeld.

Jongens als Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui en Andre Onana zijn sinds vrijdag wel weer in training en gaan na het weekeinde mee op trainingskamp naar Duitsland. Ook Donny van de Beek verwachten we snel terug. Tegen die tijd is de uitzending van Fox Sports over VVSB - Ajax allang afgelopen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >