Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag verwacht leidersrol van sterkhouder Tadic

Erik ten Hag reageert vanuit Duitsland bijzonder opgetogen op de berichtgeving dat Dusan Tadic na het WK aan zijn selectie wordt toegevoegd. De trainer heeft hoge verwachtingen van de nieuwe topaankoop.

27 juni 2018 - 16:42
UsershyraDesktopajax_dataimagescfb76f7fcd9f89fd1711870b3d05fced_normal
Tadic tekent contract bij Ajax tot de zomer van 2022 © Pro Shots

“Ik ben uiterst content dat wij een speler als Tadic kunnen binden. Dat is een ongelooflijk goede zaak voor Ajax, maar ook voor deze spelersgroep,” stelt Ten Hag voor een draaiende camera van Ajax TV.

“Hij kan een ongelooflijk rendement hebben, de ploeg bij de hand nemen, zowel op als buiten het veld,” reageert de trainer die niet onder stoelen of banken steekt enorm blij te zijn met de komst van de Serviër die woensdagavond op het WK speelt tegen Brazilië.

Ten Hag heeft geen enkele moeite om de meerwaarde van de aanwinst te omschrijven. “Hij is individueel ongelooflijk creatief. Hij moet een van de sterkhouders en leiders worden van deze groep. Iemand die de ploeg gaat sturen. Niet alleen verbaal, maar ook non-verbaal. Daar heb ik hoge verwachtingen van.”

“Hij is een speler met veel ervaring, die op het hoogste niveau heeft gespeeld in de Premier League en nu op het WK. Zijn komst is mooi voor het Nederlands voetbal, voor Ajax en de supporters van de club,” stelt de trainer die vermoedt dat Tadic een voetballer is voor wie de Arena volloopt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >