Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Oproep: welke Ajacied wil in onze rubriek Uitgelicht?

Ook wij zijn bezig om de selectie voor volgend seizoen rond te maken. En dat doen we het liefst een beetje bijtijds. We zijn op zoek naar aanmeldingen voor onze vaste rubriek ‘Uitgelicht’. Als het jou wel wat lijkt om uitgelicht te worden, let dan nu op.

28 juni 2018 - 10:32
UsershyraDesktopajax_dataimages0a781615953468d70faaf1d8f977875f_normal
Lijkt het jou leuk om een keertje in onze krant te staan? © Ajax Life

We zijn op zoek naar Ajacieden die het leuk vinden om iets over zichzelf, hun liefde voor Ajax en de actualiteit rond de club te vertellen. Er speelt rond Ajax altijd wel iets en een Ajacied zit nooit om een mening verlegen, dus dat moet wel lukken.

Een belangrijke voorwaarde is dat je bent aangesloten bij de Supportersvereniging Ajax. Het zou ook een beetje raar zijn om iemand in het zonnetje te zetten die helemaal geen lid is van onze vereniging, nietwaar?

Het is wel de bedoeling dat er een foto bij de vragen en antwoorden komt te staan, anders is het uitlichten niet compleet. Als je een leuke Ajaxfoto van jezelf hebt of kunt (laten) maken, plaatsen we die vervolgens bij de tekst.

Check anders even pagina 19 van de laatste krant, die vorige week werd bezorgd. Dan weet je precies wat we bedoelen. Je kunt je aanmelden voor ‘Uitgelicht’ door het onderstaande formulier in te vullen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >