Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nette kaartprijs bij eerste thuisduels in Europese voorronde

Echt waar, we hebben al informatie over de kaartverkoop voor jullie! Voor je het weet treedt Ajax alweer aan in de voorronde van de Champions League en de verkoop begint na het weekeinde al. Net als tijdens voorgaande jaren is de kaartprijs netjes.

01 juni 2018 - 15:15
UsershyraDesktopajax_dataimagesb3c11b44946a6ecea28613debb2ddb36_normal
Twee keer op rij zonder groepsfase kan eigenlijk niet... © Sjoerd Tullenaar

Het goede gevoel van vorig jaar rond deze tijd is flink weggespoeld en er moet heel wat gebeuren om de liefde weer te laten bloeien, maar we beginnen in elk geval vol goede moed aan seizoen 2018/2019.

De club zet alvast een eerste stapje door een nette kaartprijs te hanteren terwijl Ajax de jacht opent op een ticket van een Europese groepsfase. Winst in de eerste voorronde volstaat – tegen Sturm Graz of Paok Saloniki – want dan ben je verzekerd van deelname aan de Europa League.

Ajax kiest er opnieuw voor om blinde passe-partouts te verkopen, waarbij je 10 procent korting krijgt. Een passe-partout voor de eerste twee thuisduels in de voorronde is er al vanaf 27 euro. De meeste passe-partouts kosten zo’n drie tientjes, slechts op enkele vakken loopt de prijs wat verder op. Niet alle vakken zijn per direct beschikbaar. Je kunt ervoor kiezen om eventjes te wachten tot dit wel het geval is, maar dit is op eigen risico.

Seizoenkaarthouders zijn als eerste aan de beurt en kunnen maandag 4 juni hun passe-partout veiligstellen, woensdag 6 juni mogen leden van de Supportersvereniging Ajax hun slag slaan. Je kunt per seizoenkaart of clubcard vier passe-partouts kopen. Wij raden aan om gelijk je kaartjes te kopen, want na de loting vervalt de korting van 10 procent.

Als het er voor Ajax op aankomt dat een derde voorronde noodzakelijk is – dit kan zowel positief (CL) als negatief (EL) zijn – dan volgt nog een aparte ronde van de kaartverkoop. Laten we hopen dat de Johan Cruijff Arena hoe dan ook goed gevuld blijkt, want Ajax kan alle steun gebruiken en we hebben zin in een heleboel Europese avondjes.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >