Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mazraoui moet verrichtingen Marokko toch op tv volgen

Dichtbij en toch zo ver weg. Noussair Mazraoui moet toch echt de televisie inschakelen om te kijken hoe het Marokko vergaat op het WK. Mazraoui stond enige tijd op stand-by voor het geval zich een blessure voordeed, maar iedereen is fit.

04 juni 2018 - 13:06
UsershyraDesktopajax_dataimages778baff138265d07e49053bdbc0fec8f_normal
Ziyech moet tijdens het WK iemand anders zoeken om te knuffelen. © Pro Shots

Aangezien iedereen fit is, worden er geen wijzigingen doorgevoerd in de selectie van Marokko. De twintigjarige Mazraoui kan op vakantie, want hij behoort definitief niet tot de groep van 23.

Helaas moet Mazraoui ook nog wachten op zijn debuut. Er werden de multifunctionele speler in een oefenpotje tegen Oekraïne (0-0) geen minuten gegund door bondscoach Hervé Renard.

Waar Mazraoui afvalt, gaat Hakim Ziyech uiteraard wel naar de eindronde in Rusland. De spelmaker is net als bij Ajax de grote man van de ‘Atlas Leeuwen’. Mede dankzij Ziyech hoopt Marokko te kunnen verrassen.

Het wordt nog moeilijk genoeg om voor een verrassing te zorgen, aangezien Marokko bij de loting werd gekoppeld aan Spanje en Portugal. Het eerste duel in groep B, met Iran, is direct van het allergrootste belang.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >