Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kaartverkoop Europese voorronde start voor leden SV Ajax!

Goed nieuws voor iedereen die lid is van de Supportersvereniging Ajax. Je kunt straks om 10.00 uur kaartjes kopen voor Europese avondjes in de Johan Cruijff Arena! Hopelijk is dit slechts een voorbode en kunnen we dit nog veel vaker aankondigen, maar het start met de voorronde.

06 juni 2018 - 09:45
UsershyraDesktopajax_dataimages691b804ea23006c2ab65113d8da08d25_normal
Hopelijk verloopt de voorronde nu wel succesvol! © Sjoerd Tullenaar

Ajax moet zich nog zien te plaatsen voor een Europese groepsfase en kan tijdens dit traject uiteraard alle steun goed gebruiken. Het eerste tweeluik winnen volstaat. De kaartverkoop is maandag van start gegaan en woensdag zijn leden van SV Ajax aan de beurt.

De Ajacieden staan in de eerste voorronde tegenover PAOK Saloniki of Sturm Graz. De loting moet nog plaatsvinden. Ook de speeldatum staat nog niet vast, maar het wordt 24/25 juli of 31 juli of 1 augustus. De volgende ronde is in augustus.

Je kunt vanaf 10.00 uur vier kaartjes per clubcard kopen, ook nog eens op zo’n beetje alle beschikbare vakken kriskras verspreid door de Arena. Slechts kaartjes voor de F-side zijn exclusief voor F-siders.

Omdat er sprake is van blinde verkoop, krijg je 10 procent korting. De prijs komt neer op zo’n drie tientjes voor twee Europese avondjes. Zoals gezegd heb je nu alle keuze. Als je van zowel korting als vrije keuze gebruik wilt maken, koop dan snel je kaartjes!

Als je liever wacht tot je favoriete vak beschikbaar komt – vakken op zuid tweede ring bijvoorbeeld – raden we je aan om even te wachten met het aanschaffen van kaartjes, maar dit is uiteraard geheel op eigen risico.

Hopelijk zien we jullie deze zomer al terug in de Arena, hopelijk kunnen we samen juichen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >