Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Jong Ajax voortaan actief in Keuken Kampioen Divisie

Ho, stop. Niet schrikken! Zo veel geks is er ook weer niet aan de hand. Maar het is wel zo. Jong Ajax is vanaf komend seizoen actief in de Keuken Kampioen Divisie. Dit is de nieuwe naam van de Jupiler League.

29 juni 2018 - 16:24
UsershyraDesktopajax_dataimagesdda5fab42878de333c7218dbc726955d_normal
Echte keukenkampioenen, het duo Reiziger/Bogarde. © Pro Shots

Het sponsorcontract met het Belgische biermerk liep af en een gemakkelijke klus was het niet, maar er is voor de komende drie jaar een nieuwe naamgever gevonden voor de Nederlandse profcompetitie op het tweede niveau.

De keuze is op Keuken Kampioen geworden. Als je voortaan Keuken Kampioen Divisie hoort, dan gaat het dus over wat vroeger de Jupiler League, Toto Divisie en Gouden Gids Divisie heette.

De nieuwe naam is direct aanleiding voor heel wat (foute) grappen, maar je zou kunnen zeggen dat daarmee direct het punt is bewezen. Wie was er deze vrijdagmiddag anders druk geweest met Keuken Kampioen?

Waarschijnlijk niemand. Hoe dan ook, als Jong Ajax weer kampioen wordt, kan het de schaal zomaar vanaf een aanrecht in ontvangst nemen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >