Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie losse kaartverkoop Ajax - Sturm Graz

De loting is geweest, de speeltijd is vastgesteld en de kaartverkoop is hervat. Het is de hoogste tijd om jullie even bij te praten over de gang van zaken rondom Ajax - Sturm Graz.

20 juni 2018 - 18:30
UsershyraDesktopajax_dataimages73c8f573581a470e0be7dada0c8babb8_normal
Hopelijk krijgt Ajax de steun van een volle Johan Cruijff Arena! © Sjoerd Tullenaar

Ajax verkocht dik 32.000 passe-partouts, dus het kan niet anders of we hebben allemaal weer zin in Europese avondjes. Of veel zin zelfs! We hebben Europees voetbal lange tijd moeten missen en ook nu moet Ajax zich er in feite nog voor zien te plaatsen.

Een eerste stap kan woensdag 25 juli worden gezet, als Ajax om 20.30 uur in de Johan Cruijff Arena aantreedt tegen Sturm Graz. De losse kaartverkoop is inmiddels al gestart. Er zijn kaartjes beschikbaar vanaf 17,50 euro.

Check wel goed voor welk vak je een kaartje koopt. We hebben even snel gekeken en niet op alle vakken is nog evenveel beschikbaarheid. We kunnen ons voorstellen dat je niet in je eentje komt en het is dan wel zo leuk als je bij elkaar in de buurt zit.

Seizoenkaarthouders hebben op dit moment weer eventjes een alleenrecht om kaartjes te kopen. Leden van de Supportersvereniging Ajax zijn vrijdag om 10.00 uur aan de beurt en kunnen dan vier kaartjes per clubcard aanschaffen.

Informatie over de kaartverkoop voor de return is er nog niet. We verwachten dat Ajax zo’n 800 uitsupporters mag meenemen naar het Stadion Graz-Liebenau, dat ook bekend is als Merkur Arena.

Sturm Graz meldt dat de terugwedstrijd staat gepland voor woensdag 1 augustus met 20.30 uur als aftraptijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >