Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gaaf! Ajax oefent in Olympisch Stadion tegen Anderlecht

Vrijdag de dertiende schijnt ongeluk te brengen, maar dat geldt deze aankomende editie zeker niet voor Ajacieden. Ajax oefent vrijdag 13 juli namelijk in het Olympisch Stadion! Dat is gaaf, heel erg gaaf. Anderlecht is ook van de partij.

29 juni 2018 - 15:26
UsershyraDesktopajax_dataimages6b1cdd408dad2ce012a8831281d9c31b_normal
We hebben nu al zin in verse plaatjes uit het Olympisch! © Pro Shots

Het is voor het eerst sinds september 2014 dat Ajax terugkeert naar het Olympisch Stadion. Er werd toen een KNVB-bekerwedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer gespeeld, die in 0-9 eindigde.

Het was een fantastische avond, die eigenlijk naar meer smaakte. En meer volgt! Ajax heeft in Anderlecht een oefenpartner gevonden en de keuze qua locatie is gevallen op het Olympisch Stadion. Op deze plek in Amsterdam ligt een schat aan historie gelinkt aan de club.

Er zijn 7000 supporters welkom en de kaartverkoop start zaterdag (morgen) om 10.00 uur. Het is niet mogelijk om het volledige stadion te benutten, aangezien slechts een beperkt deel van de stoeltjes van het Olympisch Stadion is genummerd.

Door het maximum tot 7000 toeschouwers te beperken, verspreid over beide lange zijden, kan er tenminste worden gevoetbald in het stadion dat recent zijn negentigste verjaardag vierde. Dat gaat boven alles, want voetballen in het Olympisch Stadion is tof. Punt.

Er is wel een verzoekje vanuit de organisatie: kom alsjeblieft op de fiets of met het openbaar vervoer richting Olympisch! Als je met de auto afreist, kan de zoektocht naar een parkeerplaats wel eens lang duren. Er is gewoon niet zo veel ruimte. Afgesproken? Mooi!

Oh ja, je hoeft pas om 18.30 uur te arriveren want eerder gaan de deuren van het stadion niet open.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >