Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Engelse oefenpotjes Ajax tegen Wolves en Walsall

Het is Ajax gelukt twee tegenstanders voor oefenpotjes op Engelse bodem te vinden. Dit is niet helemaal toevallig, aangezien de club hier een trainingskamp heeft belegd. Het gaat om Wolverhampton Wanderers en Walsall.

04 juni 2018 - 12:09
UsershyraDesktopajax_dataimagesbdc277ebdbabb53eb35e977f309916e3_normal
Vorig jaar oefende Ajax tegen Olympique Lyon. © Pro Shots

De oefenwedstrijden worden donderdag 19 juli gespeeld. Dit is bij Ajax uitgegroeid tot een beproefd recept zodat alle spelers een gelijk aantal minuten op dezelfde dag kunnen maken.

De potjes worden gespeeld in Walsall, dus wij rekenen op het Bescot Stadium als locatie. De club Walsall komt uit in League One, Wolves promoveerde naar de Premier League en kan wel eens een club worden om rekening mee te houden.

De eerste wedstrijd, tegen Wolves, begint om 15.00 uur. De tweede wedstrijd op diezelfde dag, tegen Walsall dus, kent een aftraptijd van 20.45 uur.

De oefenduels vormen de afsluiter van de trainingsweek, die 14 juli begint. Ajax reist de 20e weer terug naar Amsterdam, kort daarna staat de eerste Europese wedstrijd op het programma.

Er is ons nog niets bekend over kaartverkoop.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >