Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Doe mee aan het Voetbalsupporters Onderzoek 2017/2018!

Het is tijd voor een afstudeeronderzoek. En niet zomaar eentje. Nee, dit onderzoek richt zich op jouw ervaringen en ideeën over het bezoeken van voetbalwedstrijden. Kortom, dat is leuk om aan deel te nemen!

07 juni 2018 - 14:46
UsershyraDesktopajax_dataimagesc45090778ee63e9e68acf97d5f802ccb_normal
Supporters hebben altijd een mening, dus laat maar horen! © De Brouwer

Er gingen je al zo’n 2500 voetbalsupporters kriskras door Nederland voor, maar er zijn nog meer stadionbezoekers nodig voor een grotere en representatievere groep. Daar worden de uitkomsten ook alleen maar beter van.

Door het invullen van de vragenlijst draag je bij aan het vergroten van het inzicht in de mening van voetbalsupporters. Dat doe je niet voor zomaar iemand, maar voor Haiko Vink. Hij is bestuurslid van het Supporterscollectief Nederland, waar ook de Supportersvereniging Ajax deel van uitmaakt.

Kortom, de informatie die wordt verzameld komt terecht bij een goed doel. Het collectief wordt steeds groter en is al uitgegroeid tot gesprekspartner van de KNVB. Het doel van het onderzoek is naast het verkrijgen van inzicht ook het adviseren van lokale en landelijke partijen, zoals voetbalclubs en de KNVB.

De rode draad vormt de samenwerking met voetbalsupporters. Daar is jouw mening voor nodig en dat niet alleen, jouw mening telt ook. Je bent tussen de vijf en twintig minuten kwijt aan het invullen van de vragenlijst. Het is maar net hoe uitgebreid je antwoord geeft op de open vragen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >