Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Al 20.000 Ajacieden hebben zin in Europese avondjes

De teller van blinde passe-partouts voor twee Europese thuisduels is de teller van ruim 20.000 gepasseerd. Dat is best een prima score, zo middenin het niemandsland tussen het oude en het nieuwe seizoen.

08 juni 2018 - 18:27
UsershyraDesktopajax_dataimages8501fd72139186706fb019acfbb39707_normal
Met een beetje mazzel hangt in juli het bordje 'uitverkocht' aan de deur. © Sjoerd Tullenaar

De kaartverkoop is nu zo'n dag of vijf aan de gang en al ruim 20.000 Ajacieden zijn deze zomer van plan om twee keer naar de Johan Cruijff Arena af te reizen en Ajax aan te moedigen. De club kan alle steun gebruiken in de jacht op een ticket voor een van de twee Europese toernooien.

De tegenstander is onbekend, de datum staat nog niet vast en we weten niet of de tweede wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de Champions League of Europa League... Toch is het stadion al bijna half gevuld. Aangezien de verkoop tot ergens eind juli loopt, gaan wij alvast uit van een goed bezette Arena.

Als Ajax het eerste tweeluik – het treft Paok Saloniki of Sturm Graz – winnend afsluit, is het zeker van plaatsing voor een groepsfase. Later moet blijken of het Champions League wordt of dat de club terechtkomt in het vangnet van de Europa League. Dit onderstreept nog maar eens het belang van die eerste voorronde.

We weten allemaal hoe mooi Europese avondjes in de Arena kunnen zijn en hopen van harte dat we er in het nieuwe seizoen weer een aantal meemaken. Als jij dit nu net zo goed hoopt, koop dan ook een kaartje en kom Ajax aanmoedigen. Hopelijk kunnen we direct de eerste stap zetten op weg naar een mooi seizoen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >