Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax speelt in uitverkochte JC Arena tegen Sturm Graz!

Ajax neemt het in een uitverkochte Johan Cruijff Arena op tegen Sturm Graz. De club kon donderdag kort na de klok van 17.00 uur melden dat alle beschikbare kaarten zijn verkocht. Aan de support zal het tijdens dit Europese avondje dus niet liggen.

28 juni 2018 - 17:25
UsershyraDesktopajax_dataimagesb96103a9e819f7e9c0ca7be002e02677_normal
We gaan volle bak voor een goed resultaat van Ajax! © Sjoerd Tullenaar

Sturm Graz is voor Ajax de eerste horde op weg naar het groepsfase van de Champions League, maar veel belangrijker nog: als er wordt gewonnen, dan is de club verzekerd van Europees voetbal.

Een jaartje zonder echte Europese avondjes is alweer veel te lang, dus we hopen van harte dat de Ajacieden direct in het eerste tweeluik orde op zaken stellen. Het heenduel wordt afgewerkt voor eigen publiek en hopelijk kan direct een goede stap worden gezet.

Ajax stelt supporters die alsnog heen willen in de gelegenheid om zich in te schrijven voor de reservelijst, maar wij hebben een veel beter plan. Sluit je aan bij de Supportersvereniging Ajax en je ontvangt gratis een setje kaarten!

Ook als je al bent aangesloten bij SV Ajax, hebben we aan je gedacht. Je vindt in hetzelfde bericht namelijk een prijsvraag. We verloten namelijk kaartjes onder onze trouwe leden.

Overigens zijn er nog wel kaartjes beschikbaar voor de F-side, alleen is verkoop beperkt tot seizoenkaarthouders op eerste ring Zuid.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >