Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax bereikt persoonlijk akkoord met Tadic

De Telegraaf weet dat financieel directeur Jeroen Slop en directeur spelersbeleid Marc Overmars naar Southampton zijn gevlogen om Dusan Tadic (29) los te weken bij de club uit de Premier League. Met de Serviër zelf is al een persoonlijk akkoord overeen gekomen.

21 juni 2018 - 07:16
UsershyraDesktopajax_dataimagesae7093f079131271dcaf488707ccf9c6_normal-1
Tadic bleek te porren voor een terugkeer naar de eredivisie. © Pro Shots

In de scoop van de wakkere krant staat dat het gaat om een gelimiteerde afkoopsom van 17,1 miljoen euro en de bedoeling is om de overgang binnen 24 uur rond te hebben, zo lezen we. Zo staat Tadic voor een terugkeer naar de voor hem bekende eredivisie. De aanvallende middenvelder, die eerder uitkwam voor FC Groningen en FC Twente, is nu nog actief op het WK, maar heeft een mondeling akkoord met Ajax over een vierjarig contract.

Tadic wordt logischerwijs gezien als de opvolger voor Hakim Ziyech. Hoewel de Marokkaanse international nog niet is vertrokken bij Ajax, weet iedereen van zijn wens om een deurtje verder te kijken en er zou concrete interesse zijn vanuit AS Roma.

Woensdag sprak Erik ten Hag al met het journaille na de eerste veldtraining van Ajax in voorbereiding op het komende voetbaljaar. Daarbij stelde de oefenmeester al dat hij zijn selectie in elke linie hoopt te versterken. Het middenrif zou met het rondkomen van de Tadic-transfer een fijne impuls krijgen en ook de komst van verdediger Lisandro Magallán is nog altijd niet geheel van de baan. Wat overblijft is de wens om een aanvaller aan te trekken als vervanger voor de uitgevlogen Justin Kluivert.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >