Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Puzzelen voor een seizoenkaart!

Waarom zouden we onze krantenlezers alleen de winterstop insturen met een leuke puzzel? Vermaak jezelf (tot het WK begint) met de woordzoeker in de laatste editie van Ajax Life en wie weet win je als lid van SV Ajax een van de mooie prijzen!

18 mei 2018 - 08:00
UsershyraDesktopajax_dataimages2c18a0b80aa023619a2c9494b8372846_normal

De antwoorden op de vragen zijn te vinden in de woordzoeker. Ze kunnen verticaal, horizontaal en diagonaal staan, maar in de laatste twee gevallen alleen van links naar rechts. De niet-weggestreepte letters vormen het antwoord op de puzzel.

Let op: door een drukfout staan er twee vragen in een blokje tekst. Het antwoord op de eerste (Bakker) en laatste vraag (Svensson) krijg je dan ook van ons cadeau.

Klaar met puzzelen? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet win jij als lid een van de mooie prijzen, zoals twee seizoenkaarten of een van de shirts van volgend seizoen. Meedoen kan tot en met zondag 10 juni. We verloten de prijzen onder de juiste inzendingen. Met de winnaars wordt contact opgenomen.


 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >