Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Tof! Handtekeningen en selfies scoren op open training Ajax

Het was een drukte van belang op de open training van Ajax in de meivakantie. Op een met zon overgoten sportpark De Toekomst verzamelden jong en oud zich om de Ajaxspelers aan het werk te zien. Natuurlijk met handtekeningenboekjes en fototoestellen in de aanslag!

03 mei 2018 - 15:32
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports100777b259fb55ad04a114531cc4329e_normal

Al vroeg stroomde het trainingscomplex van Ajax vol met kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s. Ajax traint vrijwel altijd besloten, dus als er dan eens een open training is, dan is het gelijk een hele happening. Vanwege de meivakantie besloot Ajax de poorten te openen voor het publiek.

En dat besluit viel in goede aarde! Wie de gespannen koppies van de kleinste supportertjes in de gaten hield wist gelijk: wat zou het fijn zijn als Ajax dit iets vaker organiseerde. Je ziet op zo’n openbare ochtendtraining dat de band met de club groeit. Jonge fans op de schouders van papa. En maar wijzen! “Kijk pap, Dolberg!!!”

Na de training was het vooral jagen op handtekeningen en selfies. De spelers namen daar ruim de tijd voor, waarvoor hulde. Ook Justin Kluivert zette na de open training heel veel handtekeningen. Op ballen, in boekjes, op shirtjes en op papiertjes. Wij hoopten nog dat Marc Overmars stiekem tussen de kinderen stond met een contract. Kluivert had blind getekend.

Gemiste kans!

Afijn, hieronder treffen jullie een foto-impressie van de training. De plaatjes zijn geschoten door onze vrienden van Pro Shots.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >